Offerte aanvragen

CONTACT OPNEMEN?


Tarieven

Alle bedragen zijn exclusief 21% btw.

Simply Bruijn Online SSl

Domein & SSL vanaf €7,- (p/m)

Zoals u weet is elke website of webshop voorzien van een domein. Dit zal voor u ook nodig zijn en wij zullen dit voor u regelen met een domeinnaam naar keuze. De kosten om een domeinnaam bij ons af te nemen bedraagt € 2 (p/m).
voor sommige domeinen zullen de prijzen afwijken

Als u gebruik wilt maken van een SSL(data versleuteling) op uw website (webshop sterk aangeraden) dan kunnen wij dit voor u regelen met een vanaf prijs van € 5,- (p/m). Uiteraard zijn er ook speciale SSL certificaten op de markt en de prijzen lopen flink uit een. Voor een webshop/bedrijf certificaat begint de prijs vanaf € 35 (p/m).

Simply Bruijn Online SSL

Hosting & updates vanaf €15 (p/m)

U wilt natuurlijk graag dat alles zo makkelijk mogelijk gemaakt wordt. Om deze reden verzorgen wij de hosting en eventuele updates als u dit zou willen. Hosting houd in dat uw website of webshop in de lucht zal komen en blijven. De kosten van de hosting bedragen vanaf €15 (p/m) voor een website.

Als u het prettig vind dat wij ook maandelijkse updates voor u doorvoeren en controleren dan doen wij dit tegen een meerprijs van €25 (p/m).

Simply Bruijn Online Hosting
Simply Bruijn Online Maatwerk

Maatwerk vanaf €80 per uur

Ook leveren wij maatwerk voor uw website of webshop. Denk hierbij aan een koppeling, plug-in of een kleine functionaliteit. Je kan het zo gek niet bedenken of wij fixen het voor jou!
Ons tarief bedraagt €80 per uur.

Simply Bruijn Online Maatwerk

Offerte opvragen website/webshop

Alle websites zijn anders en elke website heeft zijn eigen prijskaartje. We zullen samen kijken naar verschillende ontwerpen en aspecten. Wij denken met het design voor uw website mee. Indien gewenst zullen we u ook helpen met de SEO voor uw website of webshop. Hiermee zal u beter en sneller gevonden worden op Google.

Offerte aanvragen
Simply Bruijn Online Hosting
Neem contact op
Telefoon: 0639475324.
E-mail: info@simplybruijnonline.nl.