Offerte aanvragen

CONTACT OPNEMEN?


Achter het bedrijf

Missie

Het bouwen van websites en webshop en dit aanbieden als dienst voor kleine, gemiddelde en grote ondernemingen. Het leveren van maatwerk zoals koppelingen, systemen en functionaliteiten. En er met deze dienst voor zorgen dat ondernemingen zullen groeien.

Visie

Doorgroeien tot een onderneming waar verschillende afdelingen onder één dak zitten, zoals: design, marketing/seo, support en ontwikkeling. En het aanbieden van Hybride Native apps zodat een webshop ook in de app store te downloaden is.

Simply Bruijn Online Maurice Bruijn

Maurice Bruijn

Rol: Eigenaar

Laat ik mij even voorstellen. Ik ben Maurice Bruijn. De oprichter van Simply Bruijn Online.

Ik programmeer al sinds 2010 en ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik heb verschillende opleidingen en cursussen gedaan en hou dit ook graag bij. Hiernaast heb ik bij een bedrijf gewerkt als back-end programmeur.

Sinds 2018 ben ik er al mee bezig geweest om een eigen bedrijf op te richten en in Januari 2022 heb ik de knoop doorgehakt en ben ik in Maart 2022 een eigen bedrijf begonnen: Simply Bruijn Online.

Ik bouw websites, webshops en maatwerk. Naast het bouwen hier van vind ik het ook erg leuk om onder de mensen te zijn. Ik maak graag een praatje en heb ik ook mijn focus op het ontwikkelen van mobile apps (ios). In de toekomst wil ik dit graag aanbieden als dienst.

Simply Bruijn Online Maurice Bruijn
Neem contact op
Telefoon: 0639475324.
E-mail: info@simplybruijnonline.nl.